0

Iedereen is in de ban van de september issues. Ook Anna Wintour was er vandaag druk mee en schreef een blog over haar eerste September issue cover op de site van Vogue.

Anna vertelt toen ze laatst met September’s 120th anniversary cover bezig was moest denken aan haar eerste cover die ze maakte als hoofdredacteur van Vogue. Deze cover was zo totaal anders dan de voorgaande covers. Er gingen de meest wilde geruchten rond wat de reden hiervoor was. De enige echte reden was dat het model simpel weg het rokje die bij het jasje niet paste omdat ze iets was aangekomen. Het leek Anna leuk om te kijken wat er zou gebeuren als ze er een jeans onder zou dragen.

Deze cover, met model Michaela Bercu en gefotografeerd door Peter Lindbergh, lag bij de drukker toen ze werd gebeld door diezelfde drukker of er een fout was gemaakt. “Has there been a mistake?”, “I couldn’t blame them, this one broke all the rules.” “I had just looked at that picture and sensed the winds of change. And you can’t ask for more from a cover image than that.”

De allereerste cover van Anna Wintour

En dit is de nieuwste cover van Anna Wintour

Wat vind jij van de eerste cover van Anna?

www.vogue.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties