0

Liesbeth Rasker blogLiesbeth is dol op mooie kleren en heeft een speciale liefde voor schoenen. Kleding-met-herinneringen-addict en bovenal een schrijfgek. Ze schreef onder andere voor ELLE en verblijdt ons elke zondag met een blog!

Ik heb er lang over nagedacht hoe deze blog te beginnen maar kwam er steeds niet uit. Dus, om maar meteen met de deur in huis te vallen, lieve kinders, dit is het laatste stuk dat ik voor I Love Fashion News zal schrijven. Daar zijn meerdere redenen voor maar de voornaamste is dat ik er simpelweg geen tijd meer voor heb. Zoals ik al wel eens heb laten vallen werk ik tegenwoordig voor amayzine.com als vaste editor en dat vult een groot deel van m’n week. Maar daarnaast werk ik ook nog als copywriter voor de Bijenkorf, doe ik freelanceklussen voor verschillende commerciële opdrachtgevers en heb ik er sinds kort een nieuw tijdschriften-avontuur bij. Daar kan ik nu nog even niet al te veel over zeggen maar via mijn Twitter kan je daar tzt vast het een en ander over lezen.

“Er komt een punt dat je de pleister van de wond moet trekken…”

Het is al een tijdje dat de blog het verwaarloosde kind van mijn dagelijkse to do-lijstje is geworden, misschien hebben jullie dat ook wel gemerkt, en dat is me echt een doorn in het oog. Niets vervelender dan weten dat wat je inlevert niet goed is en dat iedereen dat gaat lezen. Vergelijk het met dat je een proefwerk of tentamen hebt gemaakt, je wéét dat je een onvoldoende hebt gehaald omdat het gewoon prut was en dat dat proefwerk dan vervolgens de hele school door wordt gestuurd zodat iedereen kan zien hoe je wel niet gefaald hebt. Nou zo voelde het dus bijvoorbeeld vorige week, en de laatste weken heeft het wel vaker zo gevoeld. Ding is, ik vind het gewoon veel te gezellig met jullie dus wilde steeds niet toegeven aan stoppen, maar er komt een punt dat je de pleister van de wond moet trekken.

“Jij bent toch Liesbeth van I Love Fashion News??”

En dus stuurde ik afgelopen maandag een mailtje naar de redactie en tik ik nu deze laatste blog voor jullie. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor alle lieve leuke reacties, mailtjes, reacties op Facebook of Twitter en zelfs een paar keer in het echt (“Jij bent toch Liesbeth van I Love Fashion News??”). Het klinkt altijd zo vreselijk kwijlerig en cliché maar het is echt waar, die reacties van de lezers, daar doe je het voor en dat is wat het leuk maakt.

Tja, en wat moet je dan nog zeggen in zo’n ‘afscheidsbrief’? Niet heel veel denk ik. Ik wil jullie in ieder geval allemaal een heel fijne kerst toewensen en een geweldig Oud & Nieuw. Zelf vlieg ik dinsdag naar Vietnam en zal alle kerstigheid en Oud & Nieuwerigheid vieren op paradijselijke stranden en in bikini’s en dat is best een fijn vooruitzicht. Gaan jullie ook wat leuks doen?

Goed, dag lieve lezers, dank voor de afgelopen twee jaar!

See you – til we meet again. L.

Volg Liesbeth ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties