0

ROSIEStel je voor, je trekt ‘s ochtends een skinny jeans aan en gaat naar je middelbare school in Nederland. Bij het klaslokaal wordt je weer naar huis gestuurd om je fatsoenlijk aan te kleden. Iets wat we hier ons absoluut niet kunnen voorstellen, maar in Amerika houden ze er soms nogal conservatieve ideeën op na.

Een middelbare school in North Dakota heeft een nieuwe dress code ingevoerd voor de meisjes. Vanaf nu mogen de meisjes geen strakke skinny jeans, legging of andere strakke broeken meer naar school dragen. Dit omdat het voor de jongen en leraren van de school te veel zou ‘afleiden’. Aan de hand van een paar fragmenten uit Pretty Woman, werd aan de leerlingen uitgelegd waarom de school legging verbiedt.

De school vergelijkt de leggings en skinny jeans van hun studenten dus met de kleding van een prostituee. Beetje extreem misschien? Want, als de jongens en mannelijke leraren al wild worden en hun zelfbeheersing verliezen bij het zien van een legging, wat gebeurd er als de cheerleaders dansen bij een lokale American football wedstrijd?

  • BP_23952801

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties