0

oksel 150Met de jaren komen en gaan er heel wat bizarre trends, waar slechts enkele daadwerkelijk blijven. Zo zagen we al een paar weken geleden dat vrouwen hun okselhaar begonnen te verven in alle kleuren van de regenboog, maar deze hype gaat nu nog een stapje verder.

Naast het groene, paarse of roze okselhaar beginnen sommige vrouwen hun oksels compleet te versieren. Niets is te gek bij deze trend en we zien glittersteentjes voorbijkomen en zelfs extensions. Een Franse vrouw is in dit geval de trendsetter en versierde haar oksels om te laten zien dat zij een prinses is. Naar ons idee kan dat ook op heel veel andere manieren, maar ieder zijn ding zeggen we dan maar.

Om dit te laten zien aan iedereen verfde zij als eerst de haartjes onder haar oksels in maar liefst twee kleuren, namelijk groen en roze. Vervolgens deed zij daar verschillende strengen haarextensions in, natuurlijk ook in een lekker opvallend kleurtje, en maakte het geheel af met hier en daar een glittersteentje. Onwijs oncomfortabel onder een warme winter trui naar ons idee, maar je moet er wat voor over hebben…

Ben je benieuwd hoe de bedazzeled oksels eruitzien? Bekijk dan de foto hieronder.

  • pit

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties