0

Amber Rose 150Anno 2015 wordt een groot achterwerk door velen aanbeden. Kim Kardashian ‘brak’ vorig jaar het internet met haar blote billen in Paper Magazine en ook Nicki Minaj laat vaak haar beroemde assets zien. Onderzoekers steken graag de handen uit de mouwen om een uitgebreid onderzoek te doen naar het achterwerk.

Het schijnt dat wetenschappers ervan overtuigd zijn dat vrouwen met een voller lichaam slimmere kinderen krijgen dan slanke vrouwen. In Pittsburg hebben ze namelijk ontdekt dat vet van een vrouw tijdens de zwangerschap, bijdraagt aan de ontwikkeling van de hersenen van een baby.“Er is veel vet nodig om een babybrein te creeren, en het vet in specifiek die gebieden is erg rijk aan de stof DHA en dat is het voornaamste bestanddeel van de hersenen”, aldus onderzoeker Will Lassek.

Veel vrouwen houden het opgebouwde vet vast tot na de bevalling en volgens wetenschappers linkt dit ook aan aan de kwestie dat het babybrein ontwikkeld wordt door het lichaamsvet van de moeder. Vandaar dat sommige vrouwen er meer moeite mee hebben om de zwangerschapskilo’s eraf te sporten.

Bewonder hieronder nog even de wereldberoemde rondingen van een paar celebs. Of ze allemaal even natuurlijk zijn, dat is wel de vraag.

 • 1597394_271655889694311_836477375_n
  @Jlo: #bootyfromtheblock #bootyandthebeat #naturalbooty #bootybootybootybootybootyeverywhere #jlobooty #LOL @pitbull @chrisbrownofficial @asiabryant @samhookmusic @diplo photo by @gomillionandleupold
 • Rihanna
  @badgalriri: #ESQUIREuk #ukNavy #CoverStory
 • Nicki Minaj
  @Nickiminaj: Bestbuy deluxe calendar or get it here. http://nickiminaj.shop.bravadousa.com/
 • Kim K
  @KimKardashian: #BreakTheInternet
 • Amber Rose
  @AmberRose: "Omg ur a Mother put some clothes on" ....... Kiss my MILFY ass bitches
 • Iggy
  @Thatnewclassic (Iggy Azalea): I had an amazing night, Thankyou everyone for all the love. Congrats to all the winners & well done ari!
 • Beyonce
  Beyoncé

www.instagram.com/

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties