0

YOGHURTNu hebben we al heel wat bizarre ontdekkingen gedaan op het world wide web, maar niets haalt het bij deze yoghurt. Er zijn mensen die zweren bij het eten van placenta dus het was simpelweg een kwestie van tijd voordat een vrouw een do-it-yourself yoghurt projectje zou beginnen aan de keukentafel.

De Amerikaanse Cecilia Westbrook studeert medicijnen aan de universiteit van Wisconsin en heeft een aantal potjes vagina yoghurt gemaakt, waarbij zij gebruikt maakte van de afscheiding geproduceerd door haar eigen ladyparts.

Voor de eerste productie van de vagina yoghurt besloot Cecilia haar eigen “spul” te mixen met yoghurt en melk wat ze voor ontbijt at met blauwe bessen. Helaas voor de studente werd al snel duidelijk dat dit niet goed voor je is om te eten. Dit doordat het belangrijkste ingrediënt in de yoghurt afhangt van de gezondheid van de vrouw waardoor de F.D.A (Food and Drug Administration, de Amerikaanse Voedsel en Waren Autoriteit) tegen de productie van de yoghurt is.

Het ligt daardoor niet echt voor de hand dat we binnenkort Vajayjay-Yoghurt in de schappen zullen zien staan. Maar, waar een wil is, is een weg en Cecilia Westbrook is niet van plan haar yoghurt op te geven.

  • BP_00240869

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties