0

vreemdgaanAshleyMadison.com is een datingsite waarop je opzoek kan gaan naar andere mensen die vreemd willen gaan. Deze site deed onderzoek naar de hygiëne en schone  gewoontes van hun Nederlandse leden.

De vreemdgangers lijken maar al te graag hun sporen uit te willen wissen door twee keer per dag douchen en zij zijn daarmee erg spic en span. “We zien dat een verhoogde hygiëne een zijeffect is van geheime ontmoetingen. Het wegwassen van bewijs van de affaire zoals lippenstift, parfum of andere geuren is een essentieel onderdeel van het geheim houden van een slippertje”, aldus woordvoerder Marco Barneveld.

Tja, waar je dan allemaal wel niet aan moet denken om het geheim te houden.  “Als je partner ineens vaker zijn of haar kleren wast, gedoucht thuiskomt en torenhoge afschriften van de Douglas of Kruidshop heeft, zou het wel eens kunnen dat er wat gaande is”, aldus Barneveld.

Shocking of niet maar de vreemdgangers hebben zelfs trucjes. Er zijn 35% van de mannen lid van een sportschool. Niet om te trainen, maar juist om te gaan douche na een date. Van de vrouwen heeft 43% extra douche spullen verstopt in de auto en 28% legt de spullen in een laatje op het werk.

  • a74ff200bf4a6e14e39bd209c7f6b489

(Beeld: pinterest)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties