0

KNUFFELVandaag, 21 januari, is het Internationale Knuffeldag. Dé dag bij uitstek om je armen eens lekker om iedereen die je lief vindt te slaan. Want, “sometimes a hug is all you need to make you feel better”, maar wat nu als je niet direct iemand in je omgeving hebt om te omhelzen?

Knuffeltherapeut Carollyne Tjong Ayong biedt de oplossing. Zij opent dit weekend de eerste professionele knuffelpraktijk van Nederland. De knuffelpraktijk, met de passende naam Lepeltje Lepeltje, vind je in Amsterdam West en is vanaf 24 januari open voor een knuffel van een expert.

Volgens de knuffeltherapeut wordt iedereen direct gelukkig van een goede knuffel en heeft haar speciale therapie meteen effect. We horen het je vragen: hoe werkt een knuffelsessie? Aanraking, ontspanning en oprechte aandacht zijn keywoorden bij deze therapie. Denk aan lepeltje-lepeltje op bed liggen en elkaar vasthouden. Voor een ‘happy ending’ hoef je trouwens bij de therapeut niet aan te kloppen, dus haal die dirty mind maar uit de spreekwoordelijke gutter want de kleren blijven gewoon aan.

Wat wel? Knuffelen kan in de praktijkruimte, maar ook thuis of in de bioscoop. Voor wie samen met iemand de dag wil afsluiten is er de speciale ‘instopservice’. Tijdens deze knuffel of massage sessie spreek je rustig de dag door, Carollyne stopt je in, leest je een verhaaltje voor of luistert samen met je naar muziek. Daarna trekt ze zachtjes de deur dicht en kun je heerlijk ontspannen naar dromenland vertrekken.

Daarnaast biedt Carollynne ook de ‘bioscoopservice’ aan. In overleg wordt er een gepaste film uitgekozen en neem je plaats in de tweepersoonsbanken van het Tuschinksi theater in Amsterdam voor een gezellig film avondje.

Iets voor jou? Op zaterdag 24 januari wordt de knuffelpraktijk geopend en kan je ter introductie tussen 13.00 en 17.00 uur gratis een kwartier knuffelen. Vanaf zondag kun je een knuffelsessie van een half uur boeken, deze kost 40 euro. Voor elk volgend half uur betaal je 30 euro.

  • knuffel_site

www.lepeltjelepeltje.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties