0

johnnie walker harris tweed 150Kon je laatst nog lezen over de geruchten van de Hermès tas die naar wiet ruikt, brengt Johnnie Walker nu ook iets nieuws en bizars op de markt. Samen met de Schotse textiel producent Harris Tweed Hebridges lanceert het whisky merk een wel heel apart item.

Er wordt namelijk een geweven stof dat ruikt naar whisky aroma gelanceerd. De Fabric Of Flavor genaamd ruikt dus écht naar de beroemde whisky en dit is de eerste keer dat een drankenmerk zoiets gaat uitbrengen. Erg innovatief, maar of iedereen er nou fan van gaat worden dat is natuurlijk ook een beetje de vraag. Als je maar niet wordt aangezien voor een alcoholic. Wat wel zeker is, is dat de makers er heel veel liefde in hebben ingestoken want ze hebben 6 intensieve maanden aan de tweed stoffen gewerkt.

Het parfum genaamd Aqua Alba is op de Fabric of Flavour aangebracht en geïnspireerd op de whisky smaken en het landschap van de Schotse hooglanden. De geur ruikt naar vanille, rood fruit, chocolade en gedroogde granen.

Zou jij willen rondlopen met een Tweed stof dat naar Johnnie Walker whisky ruikt?

View Results

  • johnnie walker harris tweed 500

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties