0

BIZARRE FIND Tom Ford maakt hakjes voor kleine kinderenKun jij het je nog herinneren uit je kindertijd? Dat je naar de speelgoedwinkel ging, je iets mocht uitzoeken en helemaal verliefd werd op de prinsessenoutfits inclusief plastic hakken? Wij wel.

Kinderen van modeprominenten hoeven natuurlijk niet te spelen met plastic varianten, daar heeft een designer wel aan gedacht. Toen Julia Restoin-Roitfeld, model en de dochter van voormalig hoofdredacteur van de Franse Vogue Carine Roitfeld, beviel van haar eerste dochtertje Romy kreeg ze van Tom Ford een bijzonder cadeau opgestuurd; mini Tom Ford hakjes.

Beetje een apart cadeau en we hopen dat ze het kind er niet echt mee op straat laat en het enkel is om mee te spelen of als ‘decoratie’ van de kinderkamer, maar Julia is er wel heel blij mee. “When I received this mini gift box from Tom, I had no idea what to expect, but knowing him I knew it would be something very special. I cannot believe that my baby owns a pair of Tom Ford heels!“, schrijft ze op haar site.

Bekijk de schoenen hieronder. Leuk of niet?

tom ford babyschoenen

 

Moeder Carine Roitfeld, vader Christian Routfeld en Julia

Moeder Carine Roitfeld, vader Christian Routfeld en Julia

www.tomford.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties