0

BIZARRE FINDJe hebt plastische ingrepen die het lichaam een stukje mooier, gezonder of beter maken en dan zijn er van die plastische ingrepen die gewoonweg belachelijk zijn. Zoals bijvoorbeeld het stiletto implantaat voor in je voeten.

We hadden geen idee dat het mogelijk zou zijn om een stilettohak in je voet te laten implanteren en op dit moment is het ook nog niet mogelijk, maar met alle andere ingrepen die we met plastische chirurgie al aan ons lichaam doen ligt een stillettohak in de nabije toekomst.

Het lijkt ons niet echt heel praktisch en vrij pijnlijk deze killer heels. Daarbij komt dat wij dames een zwak hebben voor mooie schoenen en dus zo vaak mogelijk van paar verwisselen, wat redelijk onmogelijk wordt met een ingebouwde stiletto. Toch lijkt een dergelijke ingreep een mogelijke next step. Op dit moment is er al zoiets wat Cinderella surgery genoemd wordt. Hierbij wordt het bot in de voet bijgeschaafd en zo de breedte van de voet smaller gemaakt zodat deze beter in smalle schoenen zouden passen.

Liever gewoon een mooi paar stiletto’s? Klik op één van de onderstaande foto’s om te bestellen?

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bitrebels.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties