0

KARl choupetteCat lady’s van Nederland opgelet! Ben je het zat om single door het leven te gaan terwijl je eigenlijk allang die soul mate hebt gevonden in je meest trouwe, maar fluffy vriendje? Vanaf nu is het mogelijk om je poes eeuwig trouw te beloven en eindelijk die Pinterest wedding te  houden waar je al je hele leven van droomt.

De website MarryYourPet.com staat boordevol gelukkige, romantische en happy ever after verhalen van vrouwen en mannen die hun huisdier ten huwelijk vroegen. Volgens de site maakt het niet uit of de liefde van je leven op vier poten loopt, van top tot teen bedekt is met schubben of overal in huis haren achter laat. Wat echt belangrijk is, is dat jullie van elkaar houden en als je zo erg van iets houdt, is het dan geen logische stap om te trouwen?

Cindi viel head over heals in love met haar grijze papegaai Boris, Luca ging op zijn knieën voor poes Dolph nadat zij beide kilo’s waren afgevallen en Koko trouwde met haar kat Kali omdat het gewoon zo’n lieve knuffelpoes is waar ze niet zonder kan.

Hoor jij die weddingbells ook al enige tijd luiden en is jouw huisdier de ware voor jou? Trouw nu met de liefde van je leven.

  • BP_28059343

www.marryyourpet.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties