0

BIZARRE FIND Sieraden van moedermelk nieuwe trendOp het internet kom je regelmatig bizarre dingen tegen. Wat te denken van outfits gemaakt van exotische dieren, bizarre campagnes en een gel die de poes van vrouwen verjongt? Ja, dat is maar een greep uit het assortiment van wat we de laatste tijd zijn tegengekomen.

Nu kunnen we daar weer iets bijzonders aan toevoegen; sieraden gemaakt van moedermelk. Een bedrijf genaamd Mommy Milk Creations verkoopt via Etsy.com sieraden die moedermelk bevatten. Het melk krijgen ze per post van donoren opgestuurd (ongeveer twee eetlepels in een afgesloten zak), waarna het geplastificeerd wordt en omgetoverd tot een sieraad.

Volgens Allicia Mogavero van Mommy Milk Creations gaan de hangers in de vorm van miniatuurharten, manen, sterren, voetjes of handjes als warme broodjes over de toonbank. Ze zouden zelfs niet aan de vraag kunnen voldoen. Op fora voor jonge moeders wordt het idee van sieraden gemaakt van moedermelk ook bejubeld.

Zie jij een hanger van moedermelk wel zitten? De bedels zijn verkrijgbaar vanaf 50 euro en voor 96 euro heb je er ook nog eens een ketting bij. Daarnaast kun je de hanger laten graveren. Bekijk hier het aanbod.

hanger moedermelk

Eén van de ontwerpen

www.etsy.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties