0

URINE facialHet moet niet gekker worden. Maakten we eerst kennis met de vampire facial, waarbij eigen bloed in het gezicht wordt geïnjecteerd, is daar nu Urotherapy waarbij plas centraal staat. Wat een voordeel is bij deze therapy is dat het helemaal doe-het-zelf proof is.

Beauty behandelingen zijn niet bepaald goedkoop tegenwoordig. Denk maar aan de duizenden dollars die Kim Kardashian er regelmatig tegenaan gooit om een huidje zo zacht als de billetjes van een baby te krijgen, of zo jeugdig. Daarom proberen steeds meer mensen natuurlijke alternatieven uit. Er wordt gesmeerd met eiwit, avocado en kokosolie, maar nu is er een nieuw goedje op de markt.

Alhoewel, plas is niet bepaald nieuw, maar wat ermee gedaan wordt is redelijk bizar. De Britten zijn al om, die drinken elke ochtend een glaasje van hun eigen plas en ook zouden de Britten hun urine gebruiken in plaats van een dagcreme of acne zalf. Tasty. Plas bestaat uit 95% water en 5% mineralen, proteïne en vitamine. Dat plas goed voor je is komt dus niet helemaal uit de lucht vallen. En, Madonna was al een beroemd plasser. Zo zou zij regelmatig op haar eigen voeten plassen om eczeem te voorkomen.

Zou jij het proberen of blijf je toch liever bij de dagcrème en kop thee in de ochtend?

  • facial

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties