0

paardenstaart 150Make-up kan op veel manieren gebruikt worden, maar wij denken niet verder dan het te gebruiken op ons gezicht en eventueel in de hals. Dat het ook gebruikt kan worden in het haar, klinkt voor veel van jullie als een absolute no go, maar wij dagen jullie uit om dit toch eens te proberen.

Make-up artist Dean Fourier van het cosmetische merk Lorac, heeft ontzettend veel verstand hoe je make-up op de beste manier kunt gebruiken. Dit keer had hij wel een hele bijzondere tip en dat is om oogschaduw in het haar te gebruiken. Als je een strakke paardenstaart in het haar hebt of je steekt het op, wordt de haarlijn duidelijk zichtbaar. Net zoals de rest van het lichaam loopt deze niet symmetrisch en dat kon sommige best irriteren.

Fourier zijn tip bij dit probleem is om een matte kleur oogschaduw te gebruiken dat aansluit op jouw kleur haar om de perfecte haarlijn te creëren. Voor de mensen met dun haar heeft dit nog een voordeel, je kunt namelijk de kale plekjes op het hoofd ermee inkleuren zodat het er gelijk een stuk voller uitziet. Dus als je voortaan een strakke paardenstaart gaat maken, weet jij dat je meer nodig hebt dan elastiekjes en een kam, namelijk een potje oogschaduw!

  • paardenstaart

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties