0

laarzen kuiten plastische chirurgie 150De herfst is aangebroken en de winkels staan weer vol met leuke laarzen: dit is voor veel vrouwen met volle kuiten een regelrecht probleem. Wat zij ook proberen, de laarzen gaan met geen mogelijkheid dicht. De één kiest ervoor om de lange laarzen in te ruilen voor enkellaarsjes, maar de ander gaat er zelfs voor onder het mes om in die felbegeerde laarzen te passen.

Liposuctie dat toegepast wordt op de kuiten komt steeds vaker voor en dit is niet de meest eenvoudige ingreep. De microliposuctie zuigt het vet weg rondom de spieren en moet beetje voor beetje gaan. Het doel van het vet wegzuigen uit de kuiten is vaak puur om in de winterlaarzen te passen. Het heeft alleen geen zin om nu nog snel naar de plastisch chirurg te rennen, want het herstelproces duurt gemiddeld tien maanden.

Dames met vollere kuiten kies gewoon simpel voor enkellaarzen, die zijn even trendy als de hogere laarzen. Plus je hoeft ook geen tien maanden af te zien van de pijn, vanwege de lipo.

  • laars 1
  • laars 2
  • laars 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties