0

Schermafbeelding 2013-12-19 om 11.53.24Geen party outfit is natuurlijk helemaal af zonder een paar torenhoge hakken, maar na een uurtje of twee heb je toch altijd weer spijt dat je die letterlijke killer heels ooit hebt aangetrokken. Gelukkig is er nu iets op de markt dat jouw feestdagen een stuk comfortabeler maakt.

Vergeet die afgeknelde tenen, kapotte hielen en die voeten waar geen gevoel meer inzit. Of nee, vergeet dat laatste eigenlijk maar niet want dat is precies wat deze spray doet; je voeten verdoven waardoor je de pijn van je hoge hakken niet langer meer voelt.

Het principe is eigenlijk heel simpel. Voordat je van plan bent om die stiletto’s van vijftien centimeter weer uit de kast te halen, spray je jouw gevoelige voetjes in met Heel No Pain en voilà tien minuutjes later ben je ready to party.

In de spray zit namelijk een pain killer die als het ware in je huid trekt. Het resultaat? Een hele avond geen last meer van pijnlijke pootjes hoe hoog die hakken ook zijn. De vraag is natuurlijk wel in hoeverre het goed is voor je om je voeten zo te verdoven dat je letterlijk niks meer voelt maar ja, wij vrouwen moeten toch wat met al die borrels en feestjes de komende tijd right?

Je vindt de spray over twee weken op de website van Biochemistry. Met de Kerstdagen moeten we dus nog heel even lijden.

Heel No Pain 2

www.biochemistry.la

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties