0

MILEY CYRUS Kies kettingNu zijn we inmiddels wel het één en ander gewend van Miley Cyrus. Wie regelmatig een bezoekje brengt aan de Instragram pagina van de twerkster zou zich af kunnen vragen of het wel goed gaat met het voormalig kindsterretje.

Miley Cyrus moest naar de tandarts om haar verstandskiezen te laten trekken en terwijl de meeste van ons er niet aan moeten denken om de getrokken kies, compleet met wortels en bloed, mee naar huis te nemen vroeg Miley haar tandarts blijkbaar om een doggy bag voor haar tanden.

Na een dag geworsteld te hebben, besloot de zangeres haar pijn te verzachten door zich te richten op haar hobby: knutselen. De kralendoos en het lijmpistool werden er weer bijgepakt en dat resulteerde in het volgende accessoire: een ketting, met als pronkstuk haar getrokken kies. Gelukkig heeft ze ‘m wel een beetje opgepoetst.

Echt hoor, kan het nog een stukje weirder? Bekijk de foto hieronder.

  • SAVE ME. FUCKING MIZZY.
    SAVE ME. FUCKING MIZZY.
  • R. I . P
    R. I . P
  • Made Meeeeesahhhh @waynecoyne5 #dirtyhippie necklace with my realllll life tooooof in it that's some exclusive a$$ DUDE
    Made Meeeeesahhhh @waynecoyne5 #dirtyhippie necklace with my realllll life tooooof in it that's some exclusive a$$ DUDE NOW YIEW CAN CLONE ME

www.instagram.com/mileycyrus

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties