0

STARBUCKSAnno 2014 is het geen probleem meer om een baan te vinden als je tattoo’s hebt, maar bij Starbucks werd je hier tot voor kort niet door aangenomen. Gelukkig heeft de koffieketen deze regel geschrapt, maar heeft er twee nieuwe bizarre redenen aan toegevoegd.

Als jouw lokken paars zijn, zoals die van Kelly Osbourne of pornoblond net als die van Barbie kan je een baan bij Starbucks wel vergeten. Werknemers mogen absoluut niet onnatuurlijke haarkleuren hebben, want volgens de koffieketen staat dat gelijk aan punkers waar zij absoluut Starbucks niet mee willen associëren. Wat nogal vreemd is voor een bedrijf dat zichzelf politiek vooruitstrevend noemt.

Het stopt niet bij het verbieden van bepaalde haarkleuren, ook mensen die verloofd zijn moeten dit tijdens werktijd maar even vergeten. Verlovingsringen mogen niet meer gedragen worden tijdens het werk, wegens hygiënische redenen. Daarnaast mogen horloges en armbanden ook niet meer gedragen worden tijdens het maken van de koffietjes. Wat zal het volgende zijn, rokken en broeken tot over de enkels?

  • BP_19580705
  • starbucks

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties