0

SHOP TIPVoor designers kan het soms knap lastig zijn om iedere keer een compleet nieuwe collectie te verzinnen en vooral Jeremy Scott is met zijn kleding niet altijd even origineel. Zijn fall collectie vorig jaar leek wel heel veel op die van Californische artiest Jimbo Phillips en zijn laatste collectie voor spring/summer 2015 op die van ASOS.

Afgelopen woensdag tijdens New York Fashion Week stuurde hij één van zijn modellen de catwalk op met een trui die we wel heel veel lijkt op één die verkocht wordt op Asos.com. De fel oranje gebreide trui met een jack-o lantaarn motief, dat je waarschijnlijk kent van de pompoenen tijdens Halloween, is al op zich vreemd voor een lente en zomer collectie. Nog vreemder is dat een exact identiek exemplaar vorig jaar rond deze tijd verkocht werd op de site voor mannen.

Copy cat alert! De ontwerper die bekend staat om zijn uitbundige creaties had misschien last van een klein creatief dipje toen hij een site, dat juist knock off van designers verkoopt, gebruikte als inspiratiebron. We zijn benieuwd wie die voor zijn fall/winter 2015 zal gaan imiteren.

Benieuwd naar de overeenkomsten tussen de truien? Bekijk de foto’s hieronder en shop de ASOS sweater door op de foto te klikken.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties