0

selfie-2 150Waarschijnlijk maakt ieder van jullie haast dagelijks selfies van zichzelf of samen met een groep: anno 2014 is dit de normaalste zaak van de wereld. We kunnen ons niet voorstellen dat we opgepakt zullen worden tijdens het maken van een groepskiekje met de camera van voren maar in India is dit wel het geval.

Vrouwen worden hier namelijk opgepakt voor het maken van een selfie door de zedelijkheid politie die in het land actief is. De Indiase dames schijnen met niemand anders op de foto te mogen dan hun echtgenoot en de ‘politie’ vindt dat dit valt onder het beschermen van de publieke veiligheid.

Daarnaast vinden ze dat vrouwen zichzelf in een gevaarlijke situatie brengen door met anderen op de foto te gaan want dit kan onzedelijk gedrag veroorzaken en dat willen ze voorkomen. Voor ons Westerlingen klinkt het allemaal heel vreemd in de oren: net alsof je erom vraagt om lastig gevallen te worden als je een rokje draagt.

Is Kim Kardashian even blij dat ze niet in India woont, zij zou levenslang de bak indraaien voor alle selfies die de reality ster van zichzelf neemt en samen met anderen. Door onderstaand kiekje kan je al de bak indraaien, het is toch te absurd voor woorden!

  • selfie-2

(Beeld: Instagram)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties