0

borstvergroting voor een dag 150Er zijn genoeg vrouwen die onzeker zijn over hun voorgevel en dit is vaak het ergste tijdens de vakantieperiode. In bikini wil je er natuurlijk op jouw best uitzien en dat kan binnenkort met een tijdelijk grotere boezem.

Onder het mes gaan voor een borstvergroting is nogal een grote stap en dat doe je niet zomaar. De Amerikaanse dokter Norman Rowe introduceerde de Insta Breasts, die slechts één hele dag blijven zitten. Tijdens de twintig minuten durende behandeling wordt er saline, een zoutoplossing, in de borsten van de patiënt gespoten. Dit zorgt ervoor dat de borsten de komende 24 uur een stuk groter zijn dan normaal. Nu wil dezelfde dokter deze behandeling gaan doen, maar dan moet deze voor twee a drie weken blijven zitten.

Dat klinkt natuurlijk heel mooi, maar er zijn natuurlijk de nodige kanttekeningen. Het tijdelijke vergroting van je borsten middels Insta Breasts kost meer dan de helft van een échte borstvergroting. Daarnaast vragen wij ons af hoe goed het is om je borsten telkens tijdelijk uit te rekken: dit zal sowieso niet zo goed zijn voor je huid. Ook zou de procedure infecties kunnen veroorzaken.

Bekijk onderstaand filmpje om meer te weten te komen over de Insta Breasts van dokter Rowe.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties