0

150 Blake BeyonceSteeds vaker zijn er allemaal chemische ingrediënten verwerkt in onze verzorgingsproducten. Denk maar aan de zeepjes en shampoos die je gebruikt: die zijn echt niet 100% natuurlijk en vaak zijn er meerdere geur- of kleurstoffen aan toegevoegd.

Maar omdat we weer zoveel mogelijk terug willen naar natuurlijk en gezond, denk maar aan het fenomeen eat clean, is er een nieuwe tool op de markt gebracht genaamd The Edge: een metalen schapertje. Tijdens de Romeinse tijd werd het metalen hulpstukje gebruikt om de olie en viezigheid van de huid af te schrapen en ook nu is dat de bedoeling.

Je kunt met het schrapertje je hele lichaam schoonmaken. Het verwijdert olie, viezigheden, zeepresten én dode huidcellen van je lichaam en door het metalen stukje wat over je huid schraapt, stimuleert het ook nog eens de bloedsomloop. Het apparaatje kost maar 9 dollar en ziet er uit als een autokrabbertje. Win-win want je houdt er dus een gezond, glowing huidje aan over. En tja, wie wil er nu niet zo’n skin als Beyoncé of Blake?

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de video hieronder! Bestellen? Dat kan hier bij Amazon.com!

  • Le Edge
    Het schrapertje Le Edge
  • Blake Beyonce

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties