0

flacon harrods 150Harrods in Londen is één van de meest bijzondere warenhuizen ter wereld. Vorige week werd een nieuwe speciale afdeling geopend genaamd Salon de Parfum boutique en voor deze gelegenheid werd er wel een heel speciaal product gelanceerd.

De allerduurste parfum ter wereld werd tegelijkertijd met de opening gelanceerd en is gemaakt door Clive Christian. De beste man introduceerde al eerder een dure geur: de Clive Christian NO. 1 kost tussen de 300 en 800 dollar. Nu gaat de fabrikant een stapje verder en heeft een parfum ontwikkeld dat 182.000 euro zal gaan kosten. Als je denkt dat je daar de rest van jouw leven mee kan spuiten, heb je het mis. De flacon bevat slecht 30 ml vloeibare geur en zal dus niet heel lang meegaan.

Het is vooral de flacon waarvoor je betaalt, want deze is namelijk gemaakt van kristal en is versierd met een 24 karaat goud rasterwerk. De dop is al in 1872 ontworpen door Koningin Victoria en is in de vorm van een kroon met goud en diamanten. In totaal bevat het flesje 2.000 diamantjes, waaronder twee gele en een unieke roze diamant waar de leeuwen op het flesje mee versierd zijn.

Bekijk onderstaande foto voor een indruk van de parfum.

  • flacon harrods

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties