0

Caitlyn Jenner selfieCaitlyn Jenner is nog altijd een HOT topic. Dan weer omdat ex Kris Jenner iets over haar te zeggen heeft, dan weer doordat haar realityserie het toch niet zo goed doet en anders wel omdat ze zich zo onwijs goed kan kleden. Dat soort ‘nieuwtjes’ verwachten we ook allemaal, maar deze zagen we absoluut niet aankomen…

Een Amerikaanse bedrijf, dat ieder jaar rond Halloween over het hele land pop-up winkels opent, heeft dit jaar wel een heel apart verkleedpak in de schappen liggen: een Caitlyn Jenner pak. Het bedrijf, Spirit Halloween, lijkt dit niet zo raar te vinden als de rest van het internet. Een woordvoerder zegt namelijk: “Caitlyn Jenner is de belangrijkste held van het afgelopen jaarWij zijn er trots op om kostuums te verkopen die haar heldenstatus eren. Er komen zeker weten Caitlyn Jenner-pakken.”

Ondertussen wordt dit idee op social media onderuit gehaald. Mensen vinden het vooral heel ‘disrespectful’. Hoe het pak er volgens de geruchten uit gaat zien? Waarschijnlijk wordt het een masker, een pruik en de veelbesproken body die Caitlyn aanhad op haar coming-out cover van de Vanity Fair.

(Beeld: www.instagram.com/caitlynjenner)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties