0

DKNY Fashion show: Spring Summer 2014, Mercedes-Benz Fashion Week, New York, America.Anno 2014 worden steeds meer dingen digitaal mogelijk. Social media, mobiele telefoons en de mogelijkheid om met apps als Shazam erachter te komen wat iets is; we worden ermee om de oren geslagen. Nu komt DKNY met een bijzonder semi-digitaal product.

DKNY werkt nu namelijk samen met Awear Solutions, een bedrijf dat microchips in kleding wil plaatsen. Met die chips willen ze een app maken die de kleding van een ander scant en aangeeft waar het vandaan komt. Op die manier hoeft niemand ooit nog aan een ander te vragen waar zij haar kleding heeft gekocht.

Donna Karan denkt dankzij deze app straks ook meer te gaan verdienen, dus test zij een concept voor het chipbedrijf. Aankomende maandag zal er een speciale ‘Easter Egg Hunt’ plaatsvinden in hun winkel op Madison Avenue, waar de ‘easter eggs’ in dit geval verstopte en gechipte kledingstukken zijn. Mensen kun dan met een speciale app de items proberen te vinden.

Wat vind jij hiervan? Is dit grappig en handig of is het eerder een beetje creepy? Zal de overheid ons straks dag en nacht volgen met deze chips in onze kleding?

  • DKNY Fashion show: Spring Summer 2014, Mercedes-Benz Fashion Week, New York, America.
    Rita Ora voor DKNY

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties