0

Rosie Huntington zonder make-upDe superfood trend is inmiddels een beetje aan het overwaaien; we zijn aan ze gewend, ze liggen overal in de schappen (van de Albert Heijn tot de Action) en het is niet meer tof om ze te taggen onder je Instagram foto’s. Eén van de superfoods was er echter nog niet klaar voor om vergeten te worden.

Deze besloot dan ook op een onverwachte plek op te duiken. Dit geniale plan is ‘bedacht’ door quinoa, de graan die we massaal zijn gaan eten in plaats van rijst of pasta. Als je erover nadenkt is het eigenlijk best logisch. Als het zó goed voor je is om te eten, dan moet je die goodness toch ook kunnen smeren!

En inderdaad, quinoazaad extracten zitten bomvol mineralen, vitamines en eiwitten die onder andere je collageen en elastine aanmaak kunnen stimuleren. Dit zorgt weer voor een goed gehydrateerde en egale huid. Naast je dagcrème kan je quinoa extracten ook in je shampoo en conditioner vinden. Dit schijnt zelfs een soort wondermiddel te zijn! De proteïnen die erin zitten, kunnen beschadigd haar herstellen en toekomstige beschadigingen voorkomen. Je haar zou er zelfs sneller van gaan groeien!

Ben jij overtuigd? Ga dan opzoek naar Clarins producten, zij staan erom bekend quinoa in hun beauty producten te gebruiken.

  • Rosie Huntington zonder make-up
    Quinoa is the way to go voor een flawless gezichtje zoals die van Rosie.

(Beeld: www.instagram.com/rosiehw)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties