0

Vagina KettingDenk je aan statement necklaces dan is dit design waarschijnlijk niet het eerste dat in je hoofd oppopt, gelukkig niet. Maar, de ontwerpers van deze bijzondere statement ketting dachten tijdens het ontwerpproces waarschijnlijk het volgende; “If you like it then you should have put a vagina on it”.

Anno 2014 is een statement ketting met mega grote stenen, diamanten en parels niet meer bijzonder. Om echt de aandacht te trekken draag je een Vajayjay om je nek! Van ver af zou de ketting nog door kunnen gaan voor een mooie bloem met daarin een parel, maar zodra je dicht bij het object komt is het ontwerp toch vrij duidelijk. Een vagina, met daar waar de clitoris zit een parel. De hangers werden ontworpen door TyspieGypsies en is voor zo’n dertien euro te bestellen op Etsy.

De flamoes werd volgens de ontwerpers gemaakt met klei, parels, liefde, pigment poeder, sparkles, shiny stuff en schoonheid. Is dit huidskleurige ontwerp je iets te plastisch? No worries, de Vulv/Yoni komt in alle kleuren van de regenboog.

Kan jouw Little Black Dress wel een eye-catcher gebruiken? Klik dan op de onderstaande foto.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.etsy.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties