0

150Vandaag de dag hebben we op het world wide web de meest bizarre cosmetische ingrepen voorbijzien komen: van Kim Kardashian look-a-likes die bizarre bedragen neerleggen om op haar te lijken tot strakke celeb gezichtjes en getuite botox lippen.

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld geworden en er komen steeds meer gekke behandelingen op de cosmetische chirurgie markt. Nu kan je namelijk je hoofdhuid laten inspuiten om statisch haar en droge uiteinden tegen te gaan. Door de botox ga je minder zweten waardoor je minder vaak je haar hoeft te wassen en het minder frizzy wordt. De behandeling is heel erg bizar en doktoren willen het alleen uitvoeren als er specifiek naar gevraagd wordt.

De botox treatment staat dus nog niet op het vaste menu bij de doktoren want het is, naast dat het erg extreem is, ook nog erg omstreden. De hoofdhuid zou namelijk meer dan 100 botox prikjes nodig hebben en de effecten houden maar voor drie maanden aan. Dermatoloog Patricia Wexlex adviseert botox eigenlijk alleen om de plekken waar het haar meestal het pluizigst is, omdat de kosten anders niet meer te overzien zijn.

  • e9625af980f5274a0ac53c2e8fd2bee2

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties