0

BIZARRE FIND American Apparel verkoopt shirt met menstuerende vajayjayHet doel van merken is doorgaans om hun product te verkopen en positieve aandacht te genereren omtrent hun naam, maar American Apparel lijkt daar niet zo op uit te zijn.

Wij vonden online een shirt van het merk met daarop een menstuerende vajayjay geprint. Voor 32 dollar is het shirt, dat niet in een sweatshop is gemaakt (pfew), de jouwe. Een leuk cadeautje voor je vriend? One model fits all, dus ook jouw lover.

Het t-shirt genaamd Period Power is het resultaat van een samenwerking tussen American Apparel en de 20-jarige kunstenaresse Petra Collins. Deze dame werkt al sinds haar tienerjaren bij het merk en maakt graag portretten die ‘de vrouwelijke seksualiteit en de cultuur van tienermeisjes onderzoeken’.

Wat ons betreft heeft iemand die dit shirt gaat dragen niet een steekje, maar een compleet breiwerk los zitten. Wat jullie? Een goede marketingstunt om weer aandacht te krijgen voor het merk is het wel… Maar of het positief is?

Toch bestellen? Dat kan hier!

period power american apparel shirt 1

 

period power american apparel shirt 2 period power american apparel shirt 3

www.americanapparel.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties