0

150We weten allemaal wel dat ze in Azië de meest bizarre gezichtsbehandelingen hebben: je mond valt er  bijna van open. In ons kikkerlandje zouden wij het dan ook nooit ofte nimmer kunnen aantreffen in de drogisterij.

Koreanen nemen hun beauty regimesheel serieus en zouden van alles op hun gezichten willen smeren om huidveroudering tegen te gaan. Hoe gekker het ingrediënt klinkt, hoe beter het werkt, is dan ook het motto. Mocht je ooit nog een tripje willen boeken naar Korea, dan zijn dit de maskertjes die jij het beste daar in de drogisterij of winkel kunt meepakken mocht je iets unieks willen proberen. Dit doe je natuurlijk in de naam van de wetenschap en beauty, want het is nou niet bepaald je hobby om dagelijks placenta op onze gezichten te smeren.

1. Synthetisch slangengif 
In Korea zijn ze niet vies van synthetisch slangengif in beauty producten. Dit ingrediënt zou ervoor moeten zorgen dat je gezichtspieren gaan relaxen, waardoor je rimpels glad getrokken worden. In het begin voel je een tinteling op het gezicht en dit betekent dat de masker zijn werking doet. De huid zou na het maskertje gehydrateerd en zacht moeten aanvoelen. Gelukkig maar dat het synthetisch gif is, want het klinkt al zo gevaarlijk.

2. Placenta maskertje
Bij het idee dat we een placenta substantie op onze gezichten smeren, gaan bij ons toch echt wel de haren overeind staan. In Korea zijn er dus echt maskertjes van dierenplacenta’s op de markt verkrijgbaar. De placenta’s worden opgelost in water, waar vervolgens de beauty maskers van worden geproduceerd. Dit maskertje zou je huid volledig reinigen én al je oneffenheden verwijderen. Daarnaast zou het ook goed zijn om alle rimpels strak te trekken én zou je huid er prachtig van gaan stralen.

  • 88d295097184ae5c9722cd7818dc57ba

(Beeld: www.pinterest.com )

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties