0

150Het ziet er naar uit dat ze in China het smog probleem doorvoeren in modecollecties. Designer Yin Peng’s toonde namelijk tijdens China’s Fashion Week in Beijing zijn sportcollectie en bracht daarmee mondkapjes naar een hoger fashion niveau.

De modellen paradeerden met modieuze mondkapjes op de catwalk en de één droeg een nog heftigere variant dan de ander, maar fashionable was zeker. De modeontwerper heeft het grote smog probleem omarmd en hij wil graag mensen voorzien van mooie en functionele mondkapjes.

Dit is in onze ogen misschien wel heel bizar, maar voor de mensen in Beijing waar smog een groot probleem is, is dit de perfecte oplossing om buiten te sporten in een te gekke outfit. Of het comfortabel is? Lijkt ons niet, maar de luchtwegen moeten nu eenmaal beschermd worden volgens de designer.

Benieuwd naar de modellen die zich goed staande wisten te houden met de fashionable mondkapjes op? Bekijk de foto’s van de Yin Peng show hieronder. Benieuwd naar de hele live fashionshow? Klik dan hier of op één van de beelden.

(Beeld: www.english.chinafashionweek.org)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties