0

Eén van onze favoriete webshops is jarig! Zalando.nl viert haar tweejarig bestaan. Wat ooit begon als een kleine online aanbieder van schoenen is inmiddels uitgegroeid tot Europa’s grootste online shop voor schoenen en fashion.

Het assortiment bestaat nu uit meer dan 100.000 producten en 1.300 merken. Het van oorsprong Duitse bedrijf lanceerde in september 2010 Zalando.nl in Nederland. De afgelopen jaren breidde Zalando uit met verschillende productcategorieën, waardoor er naast kleding en schoenen ook accessoires, beautyproducten, woon- en sportartikelen tot het assortiment behoren.

Verder introduceerde Zalando.nl nieuwe concepten waaronder het Zalando magazine, de online moderubriek News & Style, de shopping community Zalando Lounge en een eigen modecollectie onder de naam Zalando Collection, gericht op draagbare mode volgens de actuele catwalk trends.

De komende jaren wil Zalando.nl haar succes in Nederland verder doorzetten. Dit zal het online modebedrijf de komende tijd realiseren door het uitbreiden van het assortiment en een redesign van de website. Happy birthday!

Zalando heeft in twee jaar een grote naamsbekendheid opgebouwd.

www.zalando.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties