0

HaarWe hebben allemaal de foto’s voorbij zien komen van de it-girls die massaal hun haar afknipten. Ben jij ook als een gek naar de kapper gerend om een bob te laten knippen? Hartstikke hip en fris zo’n nieuwe coupe, maar je kan er af en toe flink spijt van krijgen.

Het laten groeien kan behoorlijk lang duren, zeker als je hiervoor prachtige lange lokken had. Heb jij spijt van die schaar in je haar en wil je zo snel mogelijk je mooie lange lokken weer terug? Volg dan onderstaande tips.

Masseer je hoofdhuid: Het is niet alleen heerlijk zo’n hoofdmassage, maar ook ontzettend goed. Als je tijdens het wassen of spoelen van je haar je hoofdhuid masseert stimuleer je de haargroei.

Eet gezond: Voedingsmiddelen die rijk aan calcium en het aminozuur cysteïne zijn beïnvloeden je haargroei positief. Paprika, gevogelte, noten knoflook, uien, yoghurt, havermout, broccoli, eieren en spruiten zijn daarom aan te raden voor de bevordering van je haargroei.

Probeer vitamines: De meeste vitamines, samen met ijzer en foliumzuur, helpen je de natuurlijke haargroei te bevorderen. Ook je huid en nagels worden hier mooier van, win win situatie!

  • Haar

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Birgit Roobol)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties