0

images_150x150_scaled_croppElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: zalm-kebabs!

Merel: “Kebab, je hebt er vast wel eens van gehoord. Waarschijnlijk denk je meteen aan gekruide en geroosterde stukjes vlees geregen op een spies. Dit is inderdaad de traditionele kebab, afkomstig uit Turkije. Maar waarom zou je zo’n spiesje niet maken met vis? En wel met zalm, want zalm is echt heel erg gezond! Bij vis is het onderscheid tussen vette en magere vis belangrijk. Zalm is een vette vissoort. En dit is helemaal geen slechte vet, het betekent alleen dat er veel omega 3-vetzuren inzitten. En deze vetten zijn juist heel erg healthy! Als je regelmatig een vettige vis eet krijg je een frisse look, voelt je huid strakker en steviger aan en zo behoud je je stralende en jonge uiterlijk! Andere vette vissen die je net zo’n frisse look geven zijn bijvoorbeeld makreel en sardines.”

TIP: Deze kebab spies kun je natuurlijk grillen in een grillpan, maar op de barbecue kan ook! Dit werkt precies hetzelfde als in de pan, namelijk 8 tot 10 minuten grillen en regelmatig keren. Waar wacht je nog op? Ga stralend de zomer in met deze zalm-kebabs, het recept vind je hier.

Dit wil je toch het liefst direct opeten?

Dit wil je toch het liefst direct opeten?

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties