0

klein-ingr-nori1_150x150_scaled_croppElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: sushi bowl!

Merel: “Ben jij ook zo gek op sushi? Je weet wel, van die rolletjes rijst gevuld met vis of groenten omhuld door zeewiervellen. Deze zeewiervellen heten trouwens nori in het Japans. Vaak wordt sushi gevuld met rauwe vis, zoals zalm, tonijn, makreel, garnalen en krab. Naast vis wordt er ook vaak groente gebruikt, denk aan wortel, komkommer, avocado, asperge en mais. Al deze ingrediënten zijn heel clean en puur, sushi is echt heel healthy en verantwoord eten! Zijn de Japanse vrouwen daarom zo mooi slank? Het enige probleem met sushi is, is dat het rollen ervan wel eventjes wat van je tijd en concentratie vraagt. Het komt vast wel eens voor dat je haast maar wél zin in sushi hebt. Geen paniek! Deze sushi bowl is jouw redmiddel! Wat ga je doen? Je kiest al je favo sushi ingrediënten, stopt ze in een kom, husselt het door elkaar en tadaaa, klaar is je supersnelle sushi!”

TIP: Hou je wel van een beetje pit? Neem er dan wasabi bij. Ben je niet zo’n fan van pittig? Wees dan voorzichtig met de wasabi! Het recept voor deze super sushi bowl vind je hier.

Sushi gehusseld in een kom, ziet er toch heerlijk uit?

Sushi gehusseld in een kom, ziet er toch heerlijk uit?

www.chickslovefood.com

(Teksts: Merel Postma)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties