0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: superfoodnoodles met broccoli en zalm!

Merel: “Dit cleane gerecht bevat maar vijf ingrediënten en staat zo op tafel. Hartstikke easy dus! En de ingrediënten die erin zitten zijn allemaal echte superfoods! Zalm is bijvoorbeeld heel erg gezond. Bij vis is het onderscheid tussen vette en magere vis belangrijk. Zalm is een vette vissoort. En dit is geen slechte vet, het betekent dat er veel omega 3-vetzuren inzitten. En deze vetten zijn juist heel erg healthy! Als je regelmatig een vettige vis eet krijg je een frisse look, voelt je huid strakker en steviger aan en zo behoud je je stralende en jonge uiterlijk! En dit geldt ook voor broccoli. Broccoli is echt een allround beautyfood. Het wordt vaak gezien als de gezondste groente omdat hij een beschermende werking heeft tegen kanker. Daarnaast bevat hij nog allemaal andere actieve beautywerkstoffen die net als bij de zalm ook weer zorgen voor een jonge en stevige huid. Dus gegarandeerde schoonheid bij het eten van dit eat clean-gerecht!”

TIP: Gebruik groene-thee noodles! Groene thee zit boordevol antioxidanten en dit helpt veroudering tegengaan. Waar wacht je nog op? Dit stralende recept vind je hier.

Strooi er wat sesamzaadjes over om het helemaal af te maken!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties