0

Paprika_150x150_scaled_croppElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag:

Merel: “Bij het eten van deze salade krijg je het gevoel dat je op een zonovergoten strand ergens in Azië ligt, met een cocktailtje in de ene hand en deze salade in de andere hand. En als je daar dan zo lekker ligt, wil je er natuurlijk ook goed uitzien. Dat komt goed uit, want met deze salade bevat alleen maar skinny, natuurlijke ingrediënten en past daarom prima in een clean eating dieet. Het Aziatische gevoel word je voornamelijk gegeven door de hoisinsaus. Hoisinsaus is gemaakt van sojabonen, knoflook, azijn en een heel klein beetje chilipeper. Eigenlijk heeft het wel een beetje een dropachtige smaak! En gebruik echt een beetje, wat deze saus heeft een overheersende smaak.”

TIP: Haal de groentes voor dit gerecht vers en het liefst biologisch bij de groenteboer of op de markt. Biologische groentes behouden hun voedingsstoffen en zijn ook nog eens zonder bestrijdingsmiddelen verbouwd, veel gezonder dus! Laat je meenemen op reis naar Azië met deze heerlijke salade, het recept vind je hier.

De tofu krijgt een mooi donker kleurtje door de hoisinsaus!

De tofu krijgt een mooi donker kleurtje door de hoisinsaus!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties