0

textuur--granaatappel--rijp--fruit_3316868Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: granaatappelsalade!

Elise: “Ok, het is misschien even een klus om de pitjes uit een granaatappel te krijgen, maar it’s so worth it! Granaatappels zijn een bron van kalium en vitamine C, maar vooral van polyfenolen. Die polyfenolen hebben een ontstekingsremmende en bloeddrukverlagende werking. Daarnaast hebben ze een gunstige werking hebben op het voorkomen van kanker of hartaandoeningen. Een heel goed vruchtje dus, welke verrukkelijk is in salades. Een eat-clean salade met dit vruchtje is zo gemaakt! Wat rauwkost, een flinke hand noten, granaatappel en een home-made dressing van olijfolie, citroen en mosterd en klaar is je 100% clean salad!

Tip: Je kan eindeloos varieren in een granaatappel-salade. Hoe lekker is een variant met couscous en pecannoten? Of ga voor deze granaatappel-salade met feta en pistachenootjes. Het recept vind je hier.

100% healthy, 100% clean, 100% lekker.

100% healthy, 100% clean, 100% lekker.

www.chickslovefood.com

(Tekst: Elise Suzanne Gruppen)

100% healthy, 100% clean, 100% lekker.

100% healthy, 100% clean, 100% lekker.

(Beeld: Chickslovefood.com)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties