0

P1020188_150x150_scaled_croppElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: gezonde groene smoothies!

Merel: “Nu de temperaturen stijgen en er weer steeds vaker dagen op het strand door gebracht kunnen worden is het ook tijd voor een gezond en skinny ontbijtje waar je ook nog eens een ongelooflijke boost van krijgt zodat een dagje zonnen geen enkel probleem voor je is! En zo’n dag start je met een groene smoothie! De groene smoothie is op internet een hype en wij snappen dat wel, want ze zijn zo gezond, dat je er de hele dag profijt van hebt! Misschien moet je even aan de kleur wennen, maar dat gaat heel snel zodra je de eerste slok genomen hebt. Je voelt dat je lichaam een shot aan energie, groentes en fruit binnenkrijgt. En het leuke is, deze smoothies maak je niet met ijs of limonade, nee we houden het clean en puur en dus gaan in deze smoothies alleen groene groentes, fruit en zaden. Hoe gezond en puur kan een ontbijtje zijn? En ga echt voor groene bladgroenten, ze bevatten veel voedingsstoffen, eiwitten, vezels en mineralen die niet in deze hoeveelheden in andere groentesoorten te vinden zijn.”

TIP: Varieer met de zaden die je door de smoothie doet. Je kan bijvoorbeeld gaan voor lijnzaad, gojibessen, zemelen, sesamzaad, Chia zaadjes, zonnebloempitten, kortom keuze genoeg! Zo krijgt je lichaam verschillende goede voedingsstoffen binnen. Het recept van deze healthy drankjes vind je hier.

Gegarandeerd een gezonde start van je dag!

Gegarandeerd een gezonde start van je dag!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties