0

40_1.zoete-puntpaprika-large_150x150_scaled_croppElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: gazpacho!

Merel: “Gazpacho, voor degenen die niet weten wat dit is, het is een traditioneel Spaans voorgerechtje. In Spanje is het wel vaker wat warmer dan hier en dan is dit koude soepje als voorgerecht helemaal niet verkeerd. Af en toe heerst er in ons landje ook wel eens een hittegolf en dan raad ik iedereen aan deze gazpacho te gaan eten. Deze soep bestaat alleen uit groenten en kruiden en wordt ijskoud gegeten. Er komt geen bouillon of pan bij de bereiding van de soep kijken, gazpacho is 100% vegan en clean. En het leuke is, dat deze soep echt de honger stilt, dorstlessend werkt en zorgt voor de nodige vitamines en zout die het lichaam nodig heeft op een warme zomerdag. What are you waiting for?”

TIP: IJskoud is deze soep echt het lekkerst. Zodra je alle ingrediënten gesneden en gepureerd hebt, moet je hem eigenlijk nog wel twee uurtjes af laten koelen in de koelkast. Het recept voor dit coole soepje vind je hier.

Gazpacho1

Dit is echt een ‘cool’ soepje!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties