0

apple-and-pear-recipes_150x150_scaled_croppElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: fruitchips!

Merel: “Soms heb je gewoon eventjes heel veel zin om een zak chips leeg te eten. Maar wat een caloriebom is dat! En in chips zitten ook nog eens heel veel vetten en koolhydraten, kortom helemaal niet verantwoord en ook niet clean. Maar dat neemt de lust niet weg, daarom hebben wij dé oplossing gevonden: fruitchips! Je eigen verantwoorde chips maak je vanaf nu heel makkelijk zelf. Je neemt een appel en een peer, snijdt ze in dunne plakjes, bestrooit ze met wat kaneel en bakt ze af in de oven. Hoe verantwoord en clean eating is dat? Zowel appels als peren zitten vol vezels en vitaminen en je wordt er niet dik van. De suiker die in het recept staat, kun je gewoon weglaten, zo hou je je chips extra skinny!”

TIP: Deze chips is niet alleen lekker als snack, je kan ze ook heel goed gebruiken als garnering bij een salade of een dessert! Wacht niet langer en trakteer jezelf, het recept vind je hier.

Clean en verantwoord snacken!

Clean en verantwoord snacken!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties