0

doperwt-closeup_150x150_scaled_croppElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: erwtjesspread!

Merel: “Heb je binnenkort een feestje en mag jij de hapjes verzorgen? Maak dan deze doperwtjesspread, want dit spreadje is echt hemels! Je bent de smaakmaker van het feestje. Gebruik hem lekker als dip en zet er een schaal geroosterde broodjes naast. Maar de spread is ook heerlijk als gezond broodbeleg! Deze spread is heel puur en valt helemaal onder het clean eating dieet. De natuurlijke ingrediënten van deze spread zijn erwtjes, citroen, skinny yoghurt en munt. Reuze gezond dus! Wist je dat doperwtjes de darmflora ondersteunen? Ze helpen het voedsel op de juiste manier verteren en herstelt de schade aan de dunne darm die wordt aangericht door het eten van (te) veel gluten. Maak de spread lekker smeuïg met twee eetlepels Griekse yoghurt. Griekse yoghurt is een zuivelproduct waar heel veel eiwitten inzitten, veel meer dan ‘gewone’ yoghurt. De variant met 0% vet is heerlijk en lekker skinny!

TIP: Koop een ongesneden (spelt)brood bij de bakker, snij er lekkere dikke plakken vanaf en besmeer hem met deze fantastische spread. Wat een lekkere en verantwoorde lunch! Het recept vind je hier.

Dit is echt super mager beleg!

Dit is echt super mager beleg!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties