0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: doperwtjes-broccolisoep!

Merel: “Dit is zo’n ongelooflijk lekker fris lente soepje. En de twee hoofdingrediënten zijn nog eens supergezond ook! Doperwtjes ondersteunen de darmflora. Ze helpen het voedsel op de juiste manier verteren en herstelt de schade aan de dunne darm die wordt aangericht door het eten van (te) veel gluten. Daarnaast is broccoli één van de gezondste groentes die er bestaat! Vorige week schreef ik al dat broccoli bekend staat om zijn eigenschap als het voorkomen van kanker. Vandaag voeg ik er nog een goede eigenschap aan toe: broccoli versterkt het immuunsysteem. Ga helemaal fit en gezond de lente in met dit frisse soepje!”

TIP: Gebruik Griekse yoghurt in dit gerechtje. Dit is een heerlijke dikke, rijke en romige yoghurt, maar wél met minder vet en een hogere voedingswaarde dan gewone yoghurt! Dit cleane gerecht vind je hier.

Mooi fris lente kleurtje, toch?

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

 

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties