0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een beautyfoodtip op I Love Fashion News! Vandaag: amandelen.

Elise: “Amandelen, overduidelijk de koning onder de noten. Ze zijn allereerst super voor je huid, omdat ze veel goede voedingsstoffen bevatten die zorgen voor een zacht en glanzend velletje. Daarnaast vertragen amandelen het verouderingsproces van de huid. Neem nog maar een handje, want dit nootje werkt ook ontgiftend voor je lichaam doordat ze bomvol het antioxidant vitamine E zitten. Daarnaast bevatten amandelen bijna net zoveel eiwitten als vlees of yoghurt! Tenslotte geeft een handje amandelen je al snel een verzadigd gevoel, wat bijdraagt aan een strak en slank lijf. Beautyfoodlovers, het is duidelijk dat deze noot dus echt niet mag ontbreken in je dagelijkse voeding!”

TIP: Rooster wat amandelschaafsel voor over een salade, besmeer je bammetje met amandelpasta of rooster hele amandelen in een koekenpan en strooi ze door de couscous of quinoa. Het recept voor een supersnelle Marokkaanse quinoa vind je hier. Echt het proberen waard!

Marokkaans getinte quinoa met amandelen: supersnel, super lekker!


www.chickslovefood.com 

(Tekst: Elise Suzanne Gruppen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties