0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: gegrilde vijgen met honing en geitenkaas op amandel-couscoussalade!

Merel: “Wat is er nou lekkerder dan op een mooie lenteavond buiten eten met een heel gezonde, frisse en knapperige couscoussalade? Bijna niets! En van deze salade word je zo blij, want behalve dat het een ware explosie is van allemaal verschillende smaakjes, bevat het ook nog eens groene ingrediënten die allemaal supergezond zijn. Clean eating met dit gerecht is een feit! De combinatie van zachte geitenkaas met honing en zoete vijgen is verrukkelijk! En wist je dat vijgen heel goed voor de spijsvertering zijn? Ze geven je namelijk snel een verzadigd gevoel omdat ze zoveel vezels bevatten. Dat betekent een plat buikje in je bikini!

TIP: Ga je ergens picknicken en wil je deze salade meenemen? Vervoer de couscous dan apart van de groenten en het vijgenmengsel en meng ze pas met elkaar vlak voor je gaat eten. Er komt namelijk altijd wel wat vocht van de groeten vrij en als je de couscous hier te lang bij laat zitten, wordt hij minder lekker. Geniet in de zon van dit lekkere gerecht! Het recept vind je hier.

Zoet, zacht, knapperig, deze salade heeft het allemaal!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties