0

champignonElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: supersnelle wok met champignons en biefstukreepjes.

Janinke: “Soms heb je gewoon écht even geen zin om uren in de keuken door te brengen. Maar wel altijd in lekker, gezond en voedzaam eten, toch? Dan moet je deze wokschotel zeker maken. Het is heel makkelijk te maken en super voedzaam door het gebruik van allerlei verschillende groenten. De edamame bonen, tomaat, spinazie, champignons en bosuitjes geven je een ware boost. Ook geven de champignons je een stevige huid doordat ze rijk zijn aan calcium, kalium, magnesium, ijzer, koper en zink. De vitamine B in champignons zorgt voor gezonde haren en nagels. En alsof het allemaal nog niet genoeg is, vertraagt de spinazie ook nog eens het verouderingsproces van je huid. Mooi meegenomen toch, zo tijdens je maaltijd?”

TIP: Je kan variëren met de groenten uit deze wokschotel. Doe er bijvoorbeeld eens paksoi door. Deze groente doet het goed in ieder wokgerecht.

beautyfoodchampignons

Deze wokschotel is mega healthy door al die verschillende soorten groente!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Janinke Jager)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties