0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een beautyfoodtip op I Love Fashion News! Vandaag: broccoli.

Elise: “Zin in een herfstproof beautyfood-bommetje? Ga voor broccoli. Deze groene, knapperige groente is rijk aan anti-oxidanten die zorgen voor een sterke weerstand en tegelijkertijd voor een elastische en jonge huid. En dat is tijdens deze herfstige dagen more then welcome, toch? Broccoli is de meest krachtige koolsoort en wordt vaak gezien als de ‘gezondste groente’ doordat het een beschermende werking tegen kanker heeft. Dus herfstproof beauty-superfood? Broccoli it is!”

Tip: Broccoli is lekker als je het even kort kookt. Maar broccoli kan ook heel goed in de wok. Wat dacht je van een superfood-wokrecept met broccoli, zalm, sesamzaad en groene thee-noodles? Ja, dat is pas een beauty-superfood explosie. Het recept voor dit extreem healthy wokrecept vind je hier.

Dit is pas gezond: superfoodies broccoli en zalm met groene thee-noodles. Healthier kan niet!


www.chickslovefood.com

(Tekst: Elise Suzanne Gruppen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties