0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: kruidige quinoa!

Merel: “Quinoa, wat een superfood is dit! De vega’s onder ons kennen het misschien wel, het wordt namelijk vaak gebruikt als aanvulling op vegetarische maaltijden omdat het een bron van eiwitten is. En er zitten ook nog eens genoeg vezels in. De combinatie van veel vezels en eiwitten is heel goed, ze nemen namelijk je hongergevoel weg, goed voor de lijn dus! Hoe eet je dit superfood? Lekker gekruid op Marokkaanse wijze! Wist je trouwens dat kruiden en specerijen vaak veel actieve beauty werkstoffen bevatten? Zo is knoflook bijvoorbeeld goed voor een huid zonder onzuiverheden en cellulitis. Kortom, eet jezelf helemaal clean en mooi met dit kruidige gerecht!

TIP: Quinoa bereiden is heel simpel en supersnel. Laat je niet afschrikken door de vele ingrediënten die je voor deze variant nodig hebt, ze zijn allemaal gezond en stuk voor stuk geschikt voor in het clean eating dieet! Niet langer wachten dus, dit geweldige recept vind je hier.

Dit zijn toch hele mooie en gezonde kleurtjes?

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties