0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: skinny tofu salade!

Merel: “Dit gerecht bevat allerlei ingrediënten die goed zijn voor je huid. Bijvoorbeeld uien. Uien zitten namelijk vol mineralen, en dit heeft een reinigende werking op de huid en bovendien verdrijven ze de vermoeidheid ook nog eens. En wist je dat het eten van wortelen je pigmentatie beïnvloedt? Het geeft je straks een mooie en egale bruine huid tijdens de zomer! En prei is weer familie van de ui, en deze groente heeft dus ook een reinigend effect op het lichaam. Paksoi is een koolgroente, en koolsoorten bevatten heel veel vitamine C en hebben een vochtafdrijvende werking, gegarandeerd een stevige huid en slanke lijn door het eten van paksoi dus! Daarnaast is dit een eat clean gerecht, omdat het barst van de pure ingrediënten. Kortom, dit gerechtje maakt je helemaal summerproof en geeft je een mooie stralende huid zonder onzuiverheden!”

TIP: Voeg tijdens het wokken eerst het witte gedeelte van de paksoi aan de rest van de groenten toe en op het laatst het groene gedeelte, zo behoudt de paksoi de meeste smaak! Het recept voor de skinny tofu salade vind je hier.

Deze salade is echt skinny, en ziet er ook nog eens prachtig uit!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties